Actualitate

Tânărul care a căzut în puțul liftului la Wonderland este încă în stare gravă

Tânărul absolvent al Facultății de Științe Economice care a căzut, în noaptea de miercuri spre joi, în puțul unui lift al complexului Wonderland se află încă la spital. Inițial a fost intubat la Terapie Intensivă, dar în această dimineață putea respira singur.

Acesta a suferit răni multiple. Deocamdată nu se cunoaște cum s-a produs accidentul. Polițiștii fac cercetări în acest dosar.

Tânărul se afla încă la Terapie Intensivă în această dimineață.


“În această dimineață era încă în Terapie Intensivă, în secția ATI a spitalului nostru, era extubat, respira singur. Pacientul prezintă o fractură de mandibulă și o contuzie pulmonară bilaterală. I s-au făcut examinări de specialitate – chirurgie maxilo-facială, neurologie, neurochirurgie, pneumologie. Dacă toate lucrurile evoluează bine, va fi transferat la secția maxilo-facială”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, Monica Costin, director îngrijiri medicale în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Polițiștii spun că este vorba de un tânăr de 21 de ani din Târgu Mureș.


“Polițiștii efectuează investigații pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care a suferit leziuni un tânăr. Acesta se afla la o petrecere în incinta unui complex de pe raza comunei Feleacu. Conform primelor informații, în jurul orei 2.20, tânărul în vârstă de 21 de ani din Târgu Mureș, a căzut în puțul unui lift nemontat, după ce ar fi trecut de cordonul care interzicea accesul în zona respectivă. În cauză s-a deschis dosar penal”, precizează conducerea IPJ Cluj.

Reprezentanții resortului resping afirmațiile martorilor și spun că echipajele medicale au ajuns în două minute, nu în 30-40 de minute și că băiatul nu se află în stare gravă, având doar câteva măsele rupte.


“Echipajul SMURD a ajuns în două minute. Tânărul are cinci măsele rupte, mâine dimineață va fi mutat la Chirurgia Maxilo-Facială. Era foarte beat, s-a dus la baie, după care a început să se plimbe ca hipnotizat. Nu era violent, s-a tot dus, a ajuns într-o zonă aflată în construcție, a dat panoul de avertizare că se lucrează la acel lift la o parte, și s-a tot dus. Nu dădea semne că vrea să se sinucidă. Nu l-a bruscat nimeni, s-a rezemat, s-a aplecat să-și lege șireturile. Bodyguarzii s-au dus după el, se plimba cu mâinile în buzunar, așa a și căzut. A împins panoul, dar nu violent, noi avem camere de supraveghere peste tot.  Zona era securizată, respingem afirmațiile că acea zonă nu era securizată. Tânărul nu și-a pierdut niciodată cunoștința. Nu are nicio leziune la cap sau la coloana vertebrală. Are o fisură la mandibulă, o vânătaie la piept și lichid la plămâni”, au precizat aceștia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter