Actualitate

Clujenii nu se lasă. A doua zi de proteste. Peste 1.000 de oameni au ieșit în stradă

Peste 1.000 de persoane au protestat, miercuri seara, în Piaţa Unirii din Cluj Napoca faţă de modificările la Codul de procedură penală, solicitând demisia Guvernului şi scandând "Nu vă fie frică, Ardealul se ridică", unii având tobe cu care bat ritmul scandările.

Protestatarii s-au adunat miercuri în jurul orei 19 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca având cu ei steaguri tricolore şi ale UE, dar şi pancarte cu mesaje precum "România trezeşte-te", "Anticipate", "Fără penali", "Hoţii merg la închisoare nu trăiesc pe picior mare", "Şobo Dragnea la puşcărie", "Demisia şobolan penal", "Demisia Tudorel Toader".

Ei scandează "Demisia", "Nu vă fie frică Ardealul se ridică", "Hai români hai cu toţi să scăpăm ţara de hoţi", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi", "Liviu Dragnea La mulţi ani cu executare". Câţiva protestatari au adus tobe cu care bat ritmul scandărilor.


Unul dintre protestatari a declarat că ar trebui ca toţi românii să iasă în stradă până când Guvernul PSD - ALDE va demisiona.

"Acesta nu este un guvern al poporului, este un guvern al hoţilor. Tot ce vor este să subjuge justiţia în interesul lor personal. Au modificat codurile doar ca să îl scape pe Dragnea de puşcărie ceea ce este inadmisibil într-o ţară europeană", a spus acesta.


Participanţii la protest vor să participe şi la un marş prin centrul Clujului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter