Actualitate

Îl recunoașteți? El este AUTORUL JAFULUI ARMAT de la Banca Transilvania.

Poliția a făcut portretul robot al autorului jafului armat de la Banca Transilvania. Dacă îl recunoașteți, sunați la 112.

portret robot jaf banca transilvania portret robot jaf banca transilvania

Potrivit Poliţiei Cluj, o persoană care avea faţa acoperită a intrat într-o unitate bancară din municipiul Cluj-Napoca şi, sub ameninţare, a sustras o sumă de bani, după care a fugit.

Incidentul a avut loc pe strada Giordano Bruno din cartierul Dâmbu Rotund. Un bărbat înarmat cu un cuțit și cu fața acoperită a amenințat casiera și a reușit să sustragă peste 20.000 de lei, după care a fugit.


Banca Transilvania a anunţat, luni, că banii sustraşi în urma unui jaf la o agenţie din cartierul Dâmbul Rotund din Cluj-Napca sunt asiguraţi.

Potrivit unui comunicat al Băncii Transilvania transmis, luni, se acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile de investigare.


„La Agenţia BT Dâmbu Rotund din Cluj-Napoca a avut loc astăzi un jaf în urma căruia a fost sustrasă o sumă de bani. Nicio persoană nu a fost rănită, iar banii sunt asiguraţi. Banca Transilvania acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile specifice de investigare”, se arată în comunicat.

Detalii despre jaf aici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter