Actualitate

Zeci de curţi şi subsoluri, inundate în Cluj

Zeci de curţi şi subsoluri ale unor gospodării din mai multe localităţi ale judeţului Cluj au fost inundate în urma unor ploi torenţiale, apa fiind scoasă cu ajutorul pompierilor ISU şi a unui echipaj de voluntari.

Județul Cluj s-a aflat joi sub cod galben de ploi, iar pompierii au fost nevoiți să intervină în cazul mai multor gospodării care au fost inundate în tot județul.

„Patru autospeciale și o motopompă din cadrul ISU Cluj au acționat în trei localități pentru scoaterea apei din peste 30 de curți și subsoluri.
Apa a fost acumulată ca urmare a precipitațiilor abundente înregistrate în această după-amiază și în majoritatea cazurilor datorate și depășirii capacitații canalizărilor.
Au fost două subsoluri, situate în imobile de pe strada Timișoara din municipiul Cluj-Napoca, care au necesitat scoaterea apei.
În municipiul Gherla 14 curți și subsoluri care au necesitat intervenția pompierilor, situate pe străzile Hăsdății, Ciocârliei, Emil Racoviță, Gelu, Tudor Vladimirescu și Gării. Intervențiile au fost realizate în colaborare cu un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei Gherla.
În orașul Huedin au fost afectate peste 18 curți și subsoluri de pe străzile Horea, Florilor, Salcâmilor, Gării, Bradului, Tăbăcărilor, Teilor și Aurel Munteanu de apele acumulate în urma precipitațiilor abundente. Două autospeciale și o motopompă din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin au acționat pentru scoaterea apei acumulate în curțile afectate din orașul Huedin, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Etichete: cluj inundatii
abonare newsletter