Actualitate

S-a urcat băut la volan și a rănit 5 oameni

La data de 3 iunie, în jurul orei 17.00, pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Cluj-Napoca, în zona podului IRA, a avut loc un accident rutier în urma căruia au fost rănite grav 2 persoane, iar alte 3 au suferit răni uşoare.

În fapt, un bărbatcare conducea un autoturismcu viteză neadaptată condiţiilor meteo-rutiere, pe un carosabil umed, la trecerea de pe a doua bandăde circulație pe prima, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a ieşit de pe carosabil pe taluzul podului, ajungând într-o parcare situată în imediata vecinătate a podului, pe strada Hunedoara, unde a lovit un autoturism parcat.

În urma accidentului, 5 persoane au fost rănite, 2 grav iar alte 3 - uşor.


Bărbatul care a provocat accidentul, a fost identificat de poliţişti la faţa locului, în persoana unui bărbat de 27 de ani, din Cluj-Napoca, constatându-se faptul că acesta nu este deţinător de permis de conducere. Totodată, s-a constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentrație de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbat, urmând să fie prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului șiconducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter