Actualitate

Cosmetică prin acupunctură cu ace de aur la Blue Life

<p><img src="documente/stories/08_august/23_ziua/06 acupunctura 2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Centrul Medical Blue Life oferă servicii de cosmetică prin acupunctură.</p>

Serviciile constau în pachete regulate de prevenire a ridurilor şi de menţinere a sănătăţii tenului, utilizând aplicarea locală de ace foarte mici de aur şi magnetoterapia.

Acupunctura este o ramură a medicinei tradiţonale energetice, cu o vechime de peste 4.000 - 5.000 de ani.


Ea este bine cunoscută ca ştiinţă medicală în întreaga lume şi poate fi asemănată cu o terapie de stimulare, având ca scop restaurarea balanţei interne a organismului.

Boala rezultă din pierderea echilibrului intern


Acupunctura priveşte corpul nostru din perspectivă energetică şi îl clasifică din punct de vedere al statusului energetic în yin şi yang, după cum sistemul nervos este divizat în sistem nervos simpatic şi parasimpatic.

Energiile yang reprezintă soarele, mişcarea, ziua, principiul masculin, în timp ce energiile yin sunt asimilate lunii, nopţii, odihnei, principiului feminin. Aceste două forme de energie pot fi găsite în orice organism viu.


Acupunctură clasică şi modernă la Blue Life

Conform medicinei tradiţionale, aceste energii circulă în corpul nostru prin meridiane energetice. Punctele de tratament acupunctic sunt localizate de-a lungul acestor meridiane. La nivelul punctelor, energiile stagnante sau deficitare pot fi redirecţionate sau acumulate, după necesitate. Scopul vindecării este întotdeauna redobândirea stării de armonie şi echilibru.


În cadrul Centrului medical Blue Life utilizăm metode foarte eficiente şi care în ultimele decenii au devenit un sistem internaţional ştiinţific de bază pentru obţinerea vindecării. Acupunctura clasică, acupunctura urechii, noua acupunctură a scalpului Yamamoto sunt aplicate cu success în cadrul centrului.

Cosmetică prin acupunctură


Ca o noutate medicală, vom aplica însă şi tratamente de cosmetologie prin acupunctură. Acestea vor consta în pachete regulate de prevenire a ridurilor şi de menţinere a sănătăţii tenului, utilizând aplicarea locală de ace foarte mici de aur şi magnetoterapia, alături de o echilibrare generală a organismului.

De un real interes pentru pacienţii noştri poate fi considerată şi noua acupunctură a scalpului Yamamoto, pentru prima dată prezentată în 1976 Societăţii Japoneze Ryodoraku din Osaka.

Acupunctura Yamamoto ofera rezultate foarte bune în:

  • Tratarea durerilor acute (lumbago, cefalee) şi are, de cele mai multe ori, efect imediat.
  • Tratarea afecţiunilor acute şi în primul rând afecţiunile reumatice.
  • Indicaţie specială în tratarea copiilor cu afecţiuni locomotorii congenitale şi a adulţilor după accident vascular cerebral.

Indiferent de metoda de tratament utilizată, prin intermediul acelor de acupunctură sunt generaţi stimuli cu rol de echilibrare energetică şi vindecare.

Acupunctura - tratamente si prevenţie:

  • 50% reducere la prima şedinţă care cuprinde diagnostic şi tratament, concret de la 100 lei la 50 lei;
  • 20% reducere la abonament; 400 lei - tarif pentru 10 şedinţe (preţ iniţial 500 lei). Abonamentul se achită integral la prima şedinţă.

Acupunctura - cosmetologie:

  • 50% reducere în prima lună de tratament (primele 4 şedinţe, câte una pe săptămână), deci 40 lei pe şedinţă acupunctură facială, 1 şedinţă pe săptămână;
  • Restul şedinţelor vor avea tarif de 80 lei pe şedinţă. O cură de 10 şedinţe de acupunctură cosmetică se desfăşoară în decursul a 2 luni  (+/- 2 săptămâni).

Se recomandă 2 cure pe an.

În afara celor de mai sus, pacientul îşi achită materialele integral, costurile fiind de aproximativ 50 lei.

Echipa Blue Life

www.bluelife.ro

Programări la tel. 0734.771.352, 0264.438.791, sau pe adresa de email office@bluelife.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter