Actualitate

Tânăra absolventă de la Cluj care și-a ucis prietenele pe calea ferată va fi cercetată penal

Tânăra absolventă a Universităţii Tehnice din Cluj, care a provocat accidentul din Jibou, va fi cercetată penal pentru ucidere din culpă.

Polițiștii și procurorii din Sălaj susțin că șoferița de 21 de ani nu a respectat semnalele la nivel cu calea ferată, iar mașina pe care o conducea a fost izbită de tren. În urma ciocnirii violente, cele patru prietene, cu care se afla în autoturism, au murit.

Sanda Ungur, supraviețuitoarea teribilului accident de la Jibou se află în continuare în spital, dar starea ei s-a îmbunătățit. Conform Spynews, tânăra a aflat că cele patru colege cu care se află în mașină în timpul impactului și-au pierdut viața.


Sanda Ungur nu își amintește nimic din cele întâmplate în momemntul producerii accidentului, însă este în stare de șoc după ce a aflat despre decesul celorlalți pasageri. Din cele cinci fete aflate în mașină, ea este singură care a supraviețuit după ce mașină în care se aflau a fost izbită violent de un tren.

Șoferița, împreună cu Sara, Mădălina, Maria și Claudia se întorceau de la Cluj-Napoca, acolo unde participaseră la festivitatea de absolvire a Universității Tehnice.


Pentru că drumul DN1C era surpat în zona Pasului Mesteacăn, Sanda a decis să facă un ocol prin județul Sălaj pentru a ajunge la Baia Mare.

Cel mai probabil, din neatenție sau lipsă de experiență, tânăra șoferiță a traversat trecerea la nivel cu calea ferată, deși semnalele acustice și luminoase erau pornite. Locomotiva a lovit cu putere partea din spate a mașinii, iari cele trei fete, aflate pe bancheta din spate, au fost proiectate în afara autoturismului.


Trei dintre tinere au murit pe loc, iar șoferiță și pasagera aflată în dreapta ei au rămas încarcerate. Din păcate, medicii n-au mai reușit să o salveze pe pasageră.

Etichete: absolventi accident
Ultimele Stiri
abonare newsletter