Actualitate

Singurul furgon electric de pe piață, Kangoo ZE, poate fi văzut la Cluj-Napoca. Porți deschise la Vehicule Comerciale Renault

Marți după-amiază, la sediul din strada Calea Turzii a TI Suerom Auto - Dealer Renault Cluj a avut loc un eveniment care inaugurează o perioadă de două săptămâni de porți deschise la Vehicule Comerciale Renault la Cluj.

Cu această ocazie, reprezentanța clujeană a prezentat gama completă de Vehicule Utilitare, gamă care pune la dispoziția utilizatorilor profesionali peste 350 de modalități de configurare, adaptare și transformare, servicii dedicate utilizatorilor de vehicule utilitare și soluții de finanțare și de întreținere dedicate.

„De la Vehicule Transport de persoane de până la 19+1 locuri, la Vehicule utilitare 4x4 de transport de mărfuri pe drumuri accidentate, sau mărfuri simple cu un volum cuprins între 2 metri cubi și 22 metri cubi, soluții de transport pentru produse de panificație, refrigerate, în industria alimentară, industria textilă, ambulante, pentru persoane cu dizabilități, mașini de intervenție etc, Renault oferă o soluție la orice nevoi profesionale”, afirmă Director Coordonator de Vânzări la OTC Group, Dacia-Renault-Nissan, domnul Călin Abrudan.


Marți după amiază, în prezența unei audiențe reprezentând clientela din segmentul de business din Cluj-Napoca, domnul Alexandru Vescu, Manager Renault Selection, reprezentant al producătorului, a realizat o trecere în revistă a gamei de Vehicule Utilitare Renault, punând în lumină modernitatea, versatilitatea și performanța acesteia.

Adresându-se zonei de business, autovehiculele utilitare ale Renault se remarcă prin modelele în mai multe versiuni, cum ar fi cele Compact și Maxi în cazul modelului Kangoo Express, dar și supriza numită Kangoo ZE, adică versiunea 100% electrică a acestui model, cu o autonomie de 270 de km, unicul furgon electric existent pe piață.


Modelul Renault Trafic vine cu două motorizări: dCi 90/115 și dCi 120/140. Motorizarea dCi 90 este Single Turbo și principalele ei atu-uri sunt accesibilitatea și o economie importantă de combustibil, în timp ce dCi 120 dispune de tehnologia de top Twin Turbo, remarcabilă prin performanțe și, de asemenea, consum. Motorizarea Twin Turbo înseamnă, în termeni de consum, 5,7 litri la suta de kilometri, în regim mixt.

Modelul Renault Master vine cu noi motorizări Twin Turbo, 135 și 165 CP. La capitolul siguranță, modelul este dotat cu ESP de generație nouă, Hill Start Assist, cu Extended Grip și Trailor Swing Assist. De asemenea, modelul dispune de Wide View Mirror. Gama extinsă a modelului beneficiază de 4 variante de lungime și 3 de înalțime.


Cei interesați de transportul de persoane pot să vadă și să testeze configurația Microbuz 19+1 locuri c&i. Autovehiculul de bază este un master de 4,5 tone, L4H3 propulsie cu roți jumelate și cu opțiunea obligatorie Aer Condiționat. Carosarea standard este cu 17 scaune cu spătare rabatabile și două locuri în cabina din față, plus postul șoferului.

În plus, potențialul client poate primi, tot la fața locului, informații detaliate despre finanțarea achiziției de vehicule utilitare marca Renault, prin RCI România. Rata dobânzii la achiziția prin RCI România pleacă de la 0%.


În următoarele două săptămâni, Dacia Feleac pune la dispoziția utilizatorilor o serie de astfel de vehicule pentru testare, prezentare, dar oferă și soluțiile financiare.

abonare newsletter