Actualitate

Mai rău decât animalele. 18 clujeni, printre care și copii, înghesuiți în microbuz de 9 locuri

Poliţiştii locali au oprit ieri în trafic un microbuz și au avut surpriza să descopere că șoferul transporta un număr dublu de persoane, printre care și doi copii, față de capacitatea totală admisă.

sursa foto ziarul Unirea sursa foto ziarul Unirea

Poliţiştii locali au desfăşurat în cursul zilei de ieri, 9 mai, o acţiune pentru depistarea celor care nu respectă prevederile legale privind ordinea publică, regulile generale de comerț și rutiere.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Cluj-Napoca, miercuri, în jurul orei 07.00, pe Calea Baciului, a fost depistat un microbuz de 8+1 locuri, care transporta 16 adulţi şi 2 copii pe ruta Sânpaul - Cluj Napoca.


“Din cauză că nu deţineau acte de identitate asupra lor, aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, în vederea identificării şi luării măsurilor legale care se impun. De asemenea, pentru conducătorul auto, numitul M.I, s-a încheiat proces verbal de constatare a contravenţiei în valoare de 4.785 lei (33 puncte amendă şi 2 puncte penalizare) pentru: auto netranscris, lipsă centură, transport de persoane peste numărul de locuri permis, folie auto neomologată, parbriz fisurat”, se arată în documentul citat.

Valoarea totală a sancțiunilor s-a ridicat la peste 16.000 lei. 10 persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 11.500 lei, pentru lipsa documentelor de provenienţă pentru florile deţinute în vederea comercializării pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter