Actualitate

Un polițist băut a provocat un accident de circulație la Huedin

Un polițist băut a provocat un accident de circulație la Huedin, după ce mașina în care se afla, din dotarea Secției 8 Poliţie Rurală Huedin, a intrat într-un pod.

foto arhiva foto arhiva

Potrivit IPJ Cluj, autoturismul marca Dacia Logan, aflat în dotarea Secției 8 Poliţie Rurală Huedin, a fost avariat în urma unui eveniment rutier, soldat numai cu pagube materiale, produs la data de 7 mai, în jurul orei 22.00, pe DJ 108 C, în localitatea Mărgău, din județul Cluj, în timp ce era condus dinspre localitatea Scrind-Frăsinet spre Huedin.

“Ajuns la kilometrul 51+550 de metri, pe fondul altor preocupări ale conducătorului auto, acesta a părăsit partea carosabilă, pe partea dreaptă a sensului său de mers şi a intrat în coliziune cu un pod. La volan se afla un polițist care nu a raportat evenimentul până în dimineaţa zilei de 8 mai, când a şi fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancționat contravențional și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile. De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliţie Județean Cluj a dispus în cauză efectuarea de verificări, de către polițiștii Biroului Control Intern, sub aspectul neraportării evenimentului şi a comportamentului nedeontologic, faţă de poliţistul aflat la volan. Informația conform căreia în autoturism s-ar fi aflat şi şeful Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin a fost verificată şi nu se confirmă, ofiţerul nu prezintă leziuni corporale, iar la ora producerii evenimentului rutier se afla acasă, cu familia”, transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter