Actualitate

Accident pe Traian Vuia. Un șofer băut a intrat într-un stâlp CTP. Circulația, BLOCATĂ

Circulația troleibuzelor este blocată joi dimineața pe strada Traian Vuia, după ce un șofer băut a intrat într-un stâlp CTP.

În jurul orei 10:00, pe strada Traian Vuia a avut loc un accident rutier în urma căruia circulaţia troleibuzelor a fost întreruptă până la remedierea problemelor de către reprezentanţii companiei de transport public.

Conform primelor informații, un bărbat care conducea un autovehicul înspre centrul municipiului, intr-o curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp CTP, pe care l-a rupt.


“Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii sunt la faţa locului şi cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul. Circulaţia este îngreunată în zonă, înspre centrul municipiului desfăşurându-se pe o singură bandă de circulaţie. Recomandăm cetăţenilor să evite, pe cât posibil, intrarea în municipiul Cluj-Napoca prin zona în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Cluj.

abonare newsletter