Actualitate

Al doilea incendiu din acest an la Pata Rât. Arde rampa de gunoi a Primăriei

Un incendiu a izbucnit luni la prânz la groapa de gunoi de la Pata Rât. Este al doilea incendiu înregistrat în acest an la rampa temporară de gunoi a Primăriei Cluj-Napoca.

UPDATE

La trei ore de la izbucnirea incendiului, pompierii încă se luptă cu flăcările.


“Avem o autospecială la faţa locului, zona este greu accesibilă, dar situaţia este sub control. Colegii mei se află la faţa locului”, a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

ȘTIREA INIȚIALĂ


Un incendiu a izbucnit, luni, la rampa de deşeuri de la Pata Rât, de lângă Cluj-Napoca, iar pompierii clujeni încearcă să-l stingă.

Reprezentanții ISU au precizat că incendiul a avut loc la rampa temporară de depozitare a gunoaielor Pata Rât din Cluj-Napoca.


“La incendiul de la rampa de deșeuri intervine o singură autospecială. Sunt focare și acoperă o suprafață de circa 100 metri pătrați”, spun pompierii.

Reamintim că primul incendiu din acest an de la Pata Rât a avut loc pe 3 aprilie. Atunci a fost cuprinsă de foc o suprafață de aproximativ 40 mp, fiind vorba de două focare la rampa de gunoi a RADP.


Anul trecut au izbucnit peste 30 de incendii la rampa de gunoi.

Rampa temporară de gunoi de la Pata Rât are o suprafaţa totală de 5.000 de metri pătraţi, iar pe ea se aflau anul trecut 13 tone de deşeuri menajere, strânse din 25 de comune.

Ultimele Stiri
abonare newsletter