Actualitate

Accident pe Bulevardul 21 Decembrie. Impact între un autoturism şi o motocicletă. Poliţiştii i-au scos vinovaţi pe ambii şoferi - VIDEO

Un tânăr de 29 de ani aflat pe motocicletă a fost grav rănit după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie care a avut loc joi după amiaza pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca.

Potrivit poliţiştilor, o şoferiţă de 27 de ani aflată la volanul unui autoturism a efectuat o manevră fără să se asigure şi a lovit motocicleta condusă de tânăr pe banda dedicată mijloacelor de transport în comun.

“Joi după amiaza a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un motociclist. Din primele cercetări, vina aparţine amândurora. Femeia, aflată la volanul unui autoturism pe banda cinci, a virat la stânga să intre într-o curte. În zonă este linie continuă. Femeia a încălcat marcajul longitudinal continuu şi nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Un motociclist care venea pe banda dedicată mijloacelor de transport în comun a depăşit autoturismul prin stânga, neregulamentar. În urma impactului motociclistul a fost rănit grav. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest şi aceştia nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice”, spun poliţiştii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter