Actualitate

Doi minori au fost prinși de polițiști furând dintr-un garaj

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi pe care i-au prins în flagrant, după comiterea unui furt dintr-un garaj de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca.

La data de 19 aprilie, în jurul orelor 04.30 poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca, răspunzând unui apel prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112 au depistat în flagrant doi bărbaţi care aveau asupra lor mai multe bunuri a căror provenienţă nu au putut-o justifica.

Cei doi bărbaţi, ambii în vârstă de 17 ani, din Cluj-Napoca, prin forţarea uşii de acces au pătruns în două garaje de pe Bulevardul 21 decembrie 1989 din Cluj-Napoca, aparţinând părţilor vătămate T.C.A. şi P.I. de unde au sustras mai multe scule electrice dar şi alte bunuri.


În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea celor doi bărbaţi pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere în vederea luării unei măsuri preventive. Cei doi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Etichete: flagrant hoti
abonare newsletter