Actualitate

Renault a anunțat ofertele pentru Rabla 2018. Surprize pentru clujeni în showroom-urile Dacia în acest weekend

Surprize pentru clujenii care trec pragul showroom-urilor Dacia în acest weekend: pot câștiga mașina comandată.

Renault a anunțat ofertele din România pregătite pentru programul Rabla 2018 ce va debuta în această primăvară. Cei care vor să descopere în ce constau aceste oferte sunt așteptați între 9 şi 11 martie în showroom-urile Dacia. Pentru cei care se înscriu în campanie în această perioadă și comandă un autovehicul Dacia sau Renault până pe 23 martie, pot câștiga chiar mașina comandată.

Monitorul de Cluj a stat de vorbă cu Călin Abrudan, director coordonator vânzări Dacia Group, despre cele mai bune oferte la mașinile Renault prin programul Rabla 2018. Programul Rabla 2018 este așteptat să înceapă în această primăvară, dar dealerii auto primesc deja precomenzi pentru modelele disponibile.


Reporter:  Se anunță un weekend aglomerat în showroom-urile Dacia. Ce se va întâmpla mai exact?

Călin Abrudan: Dacia-Renault Cluj prezintă un nou început în Programul Rabla, invitându-i pe cei interesați să fie primii la startul Programului Rabla! Renault și Dacia demarează o campanie excepțională cu oferte speciale pentru programul Rabla printr-o acțiune Porți Deschise Dacia-Renault Cluj în incinta reprezentanțelor auto Dacia și Renault din Cluj-Napoca și Turda. Această campanie constă în oferte dedicate persoanelor fizice, prin programul de stimulare a înnoirii parcului național auto, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, aplicabile de la momentul la care acest program devine funcțional în 2018, dar nu mai târziu de 31 martie, în limita stocului disponibil.


Reporter: Ați pregătit mai multe oferte speciale pentru clujenii care doresc să își achiziționeze o mașină nouă prin programul Rabla 2018.

Călin Abrudan: Pentru Renault, ofertele sunt imbatabile. Cel mai accesibil Renault ce poate fi achiziționat prin programul Rabla 2018 este Clio, la un pret de pornire de 7.950 de euro, cu TVA inclus, cu motor 1.2 litri pe benzină, 75 CP, iar ca dotări regăsim proiectoare de ceață, jante de 16 inchi, cruise control, faruri de zi LED, oglinzi retrovizoare exterioare electrice şi degivrante, geamuri electrice față, aer condiționat sau USB și multe alte echipamente. În versiunea Clio Estate, cu aceeași motorizare, prețul pornește de la 8.600 de euro, cu TVA inclus. Tot de la Renault, Captur are un preț de start de 10.600 de euro prin programul Rabla 2018 și vine cu o motorizare pe benzină de 0,9 litri, capabilă sa dezvolte 90 de CP.  Ca dotări, în versiunea de bază amintim jante de aliaj de 16", proiectoare de ceață, aer condiționat manual, cruise control, radio Connect R&Go și faruri de zi LED.


Reporter: Ce oferte aveți la Renault Megane sau Kadjar?

Călin Abrudan: Cel mai ieftin model Renault Megane ce poate fi achiziționat prin programul Rabla 2018 este cel în versiunea Sedan. Prețul de pornire este de 12.350 de euro și are o motorizare pe benzină de 1.2 litri, capabilă să dezvolte 130 de cai putere. Printre dotări găsim proiectoare de ceață, cruise control, jante de oțel 16", lumini de zi față LED, lumini de semnalizare în oglinzile laterale LED și tablou de bord cu indicatoarele analogice și digitale. Cu aceeași motorizare și aceleași dotări, prețul pentru versiunea Renault Megane hatchback pleacă de la 12.700 de euro, iar pentru versiunea Estate de la 15.300 euro. Modelul Estate are în plus și climatizare automată și senzor de ploaie.


În ceea ce privește SUV-ul Kadjar, prețul prin programul Rabla 2018 pleacă de la 15.450 de euro, într-o versiune cu motor pe benzină 1.2 litri, capabil să dezvolte 130 CP. Printre dotări regăsim jante aliaj ușor 17", sistem de iluminare LED pentru luminile de zi + stopuri și semnalizări, sistem de asistență a pornirii în pantă, cruise control, frână de parcare asistată și proiectoare de ceață. În fine, prețul pentru modelul Talisman pornește de la 19.150 de euro și vine într-o motorizare diesel de 110 CP, cu dotări precum cruise control, sistem multimedia cu ecran de 7", climatizare automată și faruri de zi LED.

Reporter: Ce mașini să alegem la Rabla 2018 din modelele Dacia?


Călin Abrudan: Pentru programul Rabla 2018, Dacia Logan vine într-o serie limitată, cu un motor pe benzină capabil să dezvolte 73 de cai putere, la un preț de pornire de 6.480 euro (TVA inclus + cinci ani garanție). În versiunea standard Dacia are aer condiționat, proiectoare, radio cu MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, bluetooth și multe alte echipamente. Dacia Sandero are un preț de pornire de 6.690 de euro (TVA inclus), în aceeași motorizare și aceleași dotări ca Dacia Logan. Prețul noului Duster prin programul Rabla 2018 pleacă de la 12.650 de euro (TVA inclus), acesta fiind și cel mai accesibil SUV nou de pe piața din România. Este vorba despre un model cu motorizare pe motorină 1,5 dCI, capabil să dezvolte 110 CP. Desigur că de aceste oferte beneficiază și restul modelelor înscrise în program Lodgy sau Logan MCV.

Super-ofertele Renault din Programul Rabla

Renault Clio Life Evo 1,2 16V 75CP – aer condiţionat, cruise control, faruri de zi LED, oglinzi retrovizoare exterioare electrice şi degivrante de la 7.950 euro (TVA inclus)

Renault Captur Life Evo Energy Tce 90 CP – aer condiţionat, faruri de zi LED cu semnătură “C-shape”, funcţie Stop&Start, compartiment depozitare “Easy Life” de la 10.600 euro (TVA inclus)

Renault MEGANE Sedan - faruri de zi faţă LED (6 led-uri), jante de oţel 16’’ Flexwheel, design Complea, proiectoare de ceaţă, geamuri electrice faţă şi spate cu impuls de la 12.350 euro (TVA inclus)

Renault KADJAR Life Tce 130 CP – sistem iluminare de tip LED pentru luminile de zi + stopuri/semnalizări, jante aliaj uşor 17’’, design Aquila, sistem Hill Start Assist-HSA, proiectoare ceaţă cu iluminare statică în viraj de la 15.450 euro (TVA inclus)

Ultimele Stiri
abonare newsletter