Actualitate

Tragedie la Clinica Medicală 2! Un pacient a murit pe scări, singur. Emanuel Ungureanu: "Timp de 24 de ore a fost căutat fără rezultat de rude, infirmiere și cel mai puțin de către polițiști"

Tragedie mare la Clinica Medicală 2 din Cluj-Napoca, un pacient de 55 de ani s-a rătăcit și a fost găsit a doua zi pe scările labirintice din clădire, decedat.

Deputatul Emanuel Ungureanu a decis să reacționeze și să își spună punctul de vedere: "Tragedia este că acest pacient de 55 ani a murit pe niște scări, singur în condițiile în care timp de 24 de ore a fost căutat fără rezultat în mod haotic de rude, infirmiere și cel mai puțin de către polițiști. În această clinică nu functionează nicio cameră de supraveghere. De fapt, aici ca în atâtea spitale din România domnește haosul și indiferența. A murit un om. Contează. Voi cere ministrului Sănătății Sorina Pintea măsuri urgente că toate spitalele să aibă camere de supraveghere măcar la intrări″, a scris deputatul clujean, Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de socializare.

abonare newsletter