Actualitate

Comuna Florești, "împotmolită" în noroi

Locuitorii comunei Florești s-au săturat de problemele cu care se confruntă zi de zi, așa că au început să tragă semnale de alarmă în legătură cu condițiile în care trăiesc.

După ce a contribuit la crearea "Manifestului pentru Florești", activistul Daniel Meze continuă să atragă atenția asupra numeroaselor probleme care există în comună.

Bărbatul a postat pe pagina sa de Facebook imagini din care reiese că locuitorii comunei trăiesc asemenea oamenilor din Evul Mediu, deoarece la Craiova mai mică ploaie străzile se inundă și se umplu de noroi. "Dragi floreşteni, Vom arăta MIZERIA, NOROIUL, TRAFICUL INFERNAL, URBANISMUL SĂLBATIC, LIPSA TROTUARELOR şi a SPAŢIILOR VERZI cu LOCURI DE JOACĂ pentru copii şi toate problemele din comunitatea noastră până când presiunea publică creată pe primarul Şulea, pe factorii de decizie administrativă şi politică, mai ales pe conducerea PNL Cluj, va duce la unul dintre rezultatele de mai jos:


1. Majoritatea problemele noastre, semnalate în Manifestul pentru Floreşti, să fie rezolvate.

2. Şulea să-şi dea demisia din funcţia de primar.


3. PNL Cluj să se delimiteze şi să-i retragă sprijinul politic primarului incompetent, indolent şi „penal”, cercetat penal, Sulea. Conform principiilor de integritate din statutul PNL.

4. Procurorii îl vor aresta pe Şulea în unul din dosarele în care este cercetat penal sau trimis în judecată şi acesta nu-şi va mai putea exercita funcţia de primar.


5. Judecătorii îl vor condamna definitiv la o pedeapsă privativă de libertate între 2 şi 7 ani cât este detenţia pentru fapta de aduz în serviciu pentru care primarul Şulea este trimis în judecată.

6. PNL Cluj să decidă politic că Floreştiul trebuie să se unească administrativ cu municipiul Cluj-Napoca astfel încât primarul Şulea să devină cât mai repede istorie.


7. Primarul Şulea să fie „bătut măr”şi „măturat” odată cu MIZERIA din Floreşti la alegerile locale din vara anului 2020", a scris Daniel Meze.

Etichete: floresti daniel meze
Ultimele Stiri
abonare newsletter