Actualitate

Două cupluri s-au căsătorit de Valentines’s Day la Cluj-Napoca

Două cupluri s-au căsătorit, miercuri, la Starea Civilă a Primăriei Cluj-Napoca, de Valentines’s Day, şi au primit din partea municipalităţii câte un buchet de flori şi o sticlă cu vin.

De "Ziua Îndrăgostiţilor", două cupluri au ales să îşi oficieze căsătoria la Starea Civilă a Primăriei Cluj-Napoca şi, deoarece au ales pentru acest pas o zi cu o semnificaţie specială, au primit drept cadou, din partea municipalităţii, câte un buchet de flori şi o sticlă cu vin.

Cele două cupluri care s-au căsătorit, miercuri, la Starea Civilă a Primăriei Cluj-Napoca s-au programat online pentru oficierea cununiei chiar de Valentines’s Day. Acestea au primit câte un buchet de flori şi o sticlă de vin din partea municipalităţii.


Radu Deac, unul dintre miri, a declarat că se căsătoreşte de Ziua Îndăgostiţilor pentru că aşa a fost programarea online la Primărie.

„Pentru mine nu este o sărbătoare deosebită Valentines’s Day. Ne căsătorim, este o zi importantă, dar nu din prisma Zilei Îndrăgostiţilor”, a spus Deac.


Dorin – Aurel Ţăran, celălalt mire, a precizat că aşa a fost înţelegerea cu cea care i-a devenit soţie, Patricia, când s-au cunoscut, că se vor căsători de Valentines’s Day.

„Este o zi foarte importantă pentru viaţa noastră, ne bucurăm că este şi ziua căsătoriei şi Ziua Îndrăgostiţilor”, a spus mirele.


Potrivit reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca, în ziua de Dragobete, care este de asemenea o zi specială pentru îndrăgostiţi, alte 17 cupluri se vor căsători. Anul acesta ziua de 24 februarie cade într-o sâmbătă, ceea ce fost, de asemenea, un argument important pentru alegerea acestei date de către multe cupluri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter