Actualitate

Beard Brothers lansează campania cu numărul 12! Bărboșii vor achiziționa o ambulanță nouă pentru SMURD

Cum deja i-au obișnuit pe români, bărboșii din cadrul celui mai neconformist ONG din țară lansează o nouă campanie dezinteresată prin care vor reuși să ajute mii de oameni. De data aceasta vor achiziționa o ambulanță!

După ce recent au dotat secția de arși a Spitalului Județean din Cluj cu echipamente de care era neapărată nevoie, membrii Beard Brothers doresc să doteze Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare cu o ambulanță nouă. Decizia lor a venit la câteva zile după ce medicul șef UPU-SMURD Cluj a declarat că ambulanțele din parcul auto al instituției sunt vechi.

 „Azi pornim din nou la drum. La cel mai greu drum de până acum. Vrem să achiziționăm o ambulanță nouă, de tip C, pentru SMURD pentru că ambulanțele actuale au un grad ridicat de uzură. Știai că durata optimă de viață a unei ambulanțe e de 5 ani? Ghici câte dintre ambulanțele din Cluj au depășit durata respectivă! Îți spunem noi. Toate! Plănuim să implicăm întreaga comunitate pentru că noi, oamenii, suntem o putere!”, au transmis reprezentanții Beard Brothers.


Suma pe care bărboșii trebuie să o adune pentru a achiziționa o ambulanță nouă este de 150.000 de euro. Suma va fi strânsă prin intermediul numeroaselor evenimente pe care membrii ONG-ului le vor organiza în perioada următoare. Astfel, clujenii vor putea să doneze, dar și să participe la o activitate distractivă precum: campionat de poker, maratoane, petreceri, tombole.

Prima activitate care are ca scop strângerea de bani pentru ambulanță este „The Beard Run 3”, singurul Cros pe trepte din Transilvania. Acesta se află la cea de-a treia ediție și aduce trasee diferențiate pentru amatori și profesioniști, cursă specială pentru copii, dar și pentru persoanele cu dizabilități. Banii care vor fi adunați din taxa de participare va merge pentru campania cu numărul 12 Beard Brothers.



 

 

abonare newsletter