Actualitate

O angajată a Direcției de Drumuri și Poduri a fost lovită de un inginer

O angajată a Direcţiei de Drumuri şi Poduri Cluj acuză faptul că a fost înjurată şi lovită de un coleg de muncă, un inginer care e propus să preia funcţia de director de investiții al instituţiei. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Femeia, șefă de serviciu în aceeași instituție, spune că, la intrarea în clădire, bărbatul i-a dat o palmă de a dat-o cu capul de uşă. A depus plângere la Poliţie, iar oamenii legii îl cercetează pe agresor. Între timp, o comisie internă a Direcţiei de Drumuri face propria anchetă.

 


„Este o comisie care va cerceta chestia asta și vom vedea când se va termina cercetarea. Eu am instituit o comisie exact în ziua respectivă când s-a întâmplat incidentul. Ca și comportament, dacă se va dovedi că e așa, nu se acceptă”, spune Radu Ilie Băruţă, director general regional DRDP Cluj.

Poliția municipiului Cluj Napoca a dispus începerea urmăririi penale împotriva lui Emil Dodan, director de investiții la DRDP Cluj, care este cercetat pentru infracțiunea de lovire. Potrivit Evenimentul Zilei, polițiștii au ridicat deja înregistrările video făcute de camerele de luat vederi și au audiat victima. Infracțiunea de lovire se pedepsește cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă.


”Mi-a zis să îi sug …. M-a înjurat incalificabil. Face asta de mai mulți ani. De când am semnat un referat, în 2012, prin care el a fost dat afară din motive disciplinare. Apoi a venit lângă mine și mi-a tras o palmă sau un pumn peste cap și eu m-am lovit cu capul de ușă. Era să leșin. Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată”, a declarat pentru EvZ, Violeta Alexa.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter