Actualitate

UPDATE Accident GRAV pe Feleac. Mai multe maşini au fost implicate.

Un grav accident de circulaţie a avut loc sâmbătă după-amiază pe Feleac.

UPDATE

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, un şofer în timp ce circula înspre direcţia Cluj-Napoca, pe fondul consumului de alcool, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme.

„Accidentul s-a produs la ora 13.20. Un conducător auto de 40 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce circula spre direcţia Cluj-Napoca, pe fondul consumului de alcool, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme care circulau din sens opus. În urma impactului au fost patru victime transportate la spital, doi conducători auto -cel vinovat şi unul dintre cei nevinovaţi- şi respectiv pasagerii din dreapta.


Accidentul s-a produs pe fondul carosabilului uscat, curbă deosebit de periculoasă la stânga. Circulaţia a fost blocată de la 13.20 până la ora 15.00.

Din cauza leziunilor (n.red-şoferul) nu a putut fi testat la faţa locului (n.red- în privinţa alcoolemiei).În acest moment se ştie că a fost pe fondul consumului de alcool din cauza halenei alcoolice pe care o emana, dar i se vor recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


--------------------------------------------------------------------------

Potrivit reprezentanţilor ISU Cluj, nu au fost persoane încarcerate.


”Am intervenit cu două autospeciale, am înţeles că ar fi fost trei autovehicule implicate, un al patrulea ceva mai uşor.

Din cele trei autovehicule am înţeles că au fost cinci persoane asistate medical, din care două în stare mai gravă, toate conştiente. şi doar patru au fost transportate la spital.


Au mai fost scurgeri de combustibil care s-au remediat.  Nu au fost persoane încarcerate”, spun reprezentanţii ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter