Actualitate

Tâlhari reţinuţi de poliţiştii clujeni. Pentru a-şi asigura scăparea, au bătut agenţii de pază.

Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Unul dintre aceştia se afla sub control judiciar.

Luni, în jurul orei 15:30, poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-un magazin şi s-au îmbrâncit cu agenţii de pază pentru a scăpa.

“Din cercetări a reieşit că, la data menţionată, în jurul orei 14:50, doi bărbaţi, care se aflau în incinta unui magazin de pe Calea Floreşti, din Cluj-Napoca, au luat mai multe bunuri de pe rafturi pe care le-au ascuns sub îmbrăcăminte”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Potrivit acestora, bărbaţii au trecut de casa de marcat, fără a avea intenţia de a plăti contravaloarea produselor, iar pentru a-şi asigura scăparea au îmbrâncit şi lovit cu picioarele doi agenţi de pază ai magazinului, care au încercat să-i oprească la ieşire.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit în scurt timp să identifice doi bărbaţi, de 20 şi 38 de ani, din Floreşti, bănuiţi de sustragerea bunurilor. Unul dintre aceştia se afla sub măsura controlului judiciar pentru comiterea unor fapte de furt.


Prejudiciul, în valoare de circa 100 de lei, a fost recuperat.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

Etichete: furt talharie
Ultimele Stiri
abonare newsletter