Actualitate

Liderul PSD Cluj Horia Nasra: “Îi solicit lui Emil Boc să nu mai conducă la fără frecvenţă Asociaţia Metropolitană de Transport”

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, atrage atenţia că navetiştii în general şi copiii din comuna Aiton se confruntă de şase luni cu o gravă problemă de mobilitate: nu mai au un mijloc de transport în comun, cu care să se deplaseze către Cluj-Napoca (5 km), după ce societatea care opera traseul Cluj-Napoca - Vâlcele - Rediu - Aiton, s-a retras din programul judeţean de transport.

Potrivit social democraţilor clujeni, primarul localităţii, Nicolae Făgădar, a semnalat din timp această problemă şi a notificat Executivul primăriei municipiului Cluj-Napoca, implicit Compania de Transport Public, în contextul în care localitatea face parte din zona metropolitană.

„Îi solicit lui Emil Boc să nu mai conducă la fără frecvenţă Asociaţia Metropolitană de Transport şi să accepte calitatea de membru a comunelor limitrofe Clujului. Zona metropolitană va mai creşte substanţial în următorii ani iar legăturile localităţilor din zonă cu municipiul Cluj-Napoca sunt realităţi concrete.   Această asociaţie nu este moşia domnului Emil Boc şi nu mai suntem dispuşi să acceptăm impertinenţa primarului  prin care blochează accesul copiilor din Aiton la şcolile clujene! Este vorba de 4-5 km pe care ori din inconştienţă ori dintr-o răzbunare politică, Executivul primăriei nu vrea să-i acopere! Practic toate comunităţile din asociaţie acceptă Aitonul şi doar capriciul politic al domnului Emil Boc ţine această localitate izolată de municipiu!”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.   


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter