Actualitate

Cu mașina pe pârtia de la Băişoara - VIDEO

Pe pârtia din Băişoara, printre schiori şi-a făcut apariţia o maşină. Iubitorii sporturilor de iarnă au rămas încremeniți când au văzut că un șofer circulă printre ei, așa că au sunat la 112.

Câţiva oameni l-au oprit pe şofer pentru a-i cere explicaţii. Acesta a susţinut că a ieşit de pe drum şi a ajuns din greşeală pe pârtia de schi.

”L-am întrebat ce face și mi-a spus că a intrat pe drum și a ajuns pe pârtia de schi. Atunci l-am întrebat de ce nu s-a întors când a văzut schiorii. A zis că a alunecat, dar el a trecut pe sub instalația de cablu. Lumea l-a făcut cocalar și nesimțit”, a spus un schior citat de stiridecluj.ro.


Tot ieri, în acelaşi loc, turiştii s-au plâns că un al doilea şofer a venit până la marginea pârtiei şi a coborât din maşină direct pe schiuri. Administratorul zonei spune că există afişe care interzic accesul cu automobile pe pârtie, însă nu e nicio barieră care să-i oprească pe şoferi şi nici sancţiuni care pot fi aplicate.

Șoferul unui Mercedes a încercat să îl ajute. ”Până la urmă și Mercedesul a coborât pe același traseu ca și VW și până la urmă au iesit pe pârtie. Și cel cu  Mercedesul a venit până în marginea pârtiei, din spate de la Cabana Veche pe cărarea aia pe care coboară schiori, el a urcat cu Mercedesul până acolo ca să se dea jos din Mercedes și să își pună schiurile pe marginea pârtiei. O sfidare de-a dreptul! Noi am vorbit cu administratorul pârtiei și ne-a spus că a pus afișe că accesul interzis cu auto și le-a spus că pună și o barieră pentru că nesimțiții nu știu să citească”, a mai spus acesta.

abonare newsletter