Actualitate

Călătorie în minunata lume LEGO. Expoziţie inedită la Cluj - FOTO

O lucrare de mari dimensiuni, construită din piese de Lego şi având ca temă lumea pierdută a dinozaurilor este prezentată în premieră absolută la Muzeul Etnografic din Cluj.

Piesa face parte din "Expoziţia de iarnă Brickenburg", iar crearea ei a fost inspirată de aniversarea a 25 de ani de la prezentarea în cinematografe a filmului "Jurassic Park".

Lumea construcţiilor din cărămizi LEGO şi-a redeschis porţile pentru publicul vizitator, pentru trei zile, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, cu ocazia celei de a VII-a ediţii a Expoziţiei de iarnă Brickenburg de la Cluj-Napoca.


"Lucrări care au fost admirate la expoziţii internaţionale de prestigiu şi lucrări în premieră, realizate de membrii Asociaţiei Brickenburg, sunt prezentate în cadrul evenimentului", se arată în comunicatul transmis de organizatori.

Vizitatorii mai mici sau mai mari vor putea participa la atelierele de construcţie şi vor putea testa funcţionarea diverselor mecanisme realizate exclusiv din elemente Lego.


Manifestare tradiţională de iarnă a fanilor Lego, expoziţia este un şantier de testare a elementelor care vor fi prezentate în cadrul evenimentelor majore ale anului 2018.

Expoziţia este deschisă până în 21 ianuarie de la ora 10.00 la 18.00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter