Actualitate

Doi poliţişti s-au bătut după o petrecere. Unul dintre ei, internat în stare gravă la Cluj

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe pe numele unui poliţist de la Poliţia Orăşenească Şimleu Silvaniei, acuzat că a bătut un coleg de serviciu după o petrecere la care ar fi participat împreună.

Surse judiciare au declarat, miercuri, că incidentul a avut loc marţi seara, iar poliţistul bătut a fost internat în stare gravă la spital şi transferat la o unitate medicală din Cluj-Napoca.

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, un agent de la Poliţia Orăşenească Şimleu Silvaniei fiind acuzat că şi-a bătut un coleg de serviciu, acesta fiind transportat în stare gravă la spital, cu coaste rupte şi răni la faţă. Din primele informaţii reise că cei doi au participat la o petrecere după bilanţ la Cabana Brădet din localitate unde au consumat băuturi alcoolice, iar la final între cei doi poliţişti, Marius Gaidoş şi Alin Onica, a izbucnit un conflict. S-au luat la bătaie, iar Onica l-a bătut pe celălalt poliţist”, au spus sursele citate de Mediafax.


Poliţistul bătut a fost internat iniţial la spitalul din Şimleu Silvaniei, după care a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca pentru investigaţii medicale suplimentare, starea acestuia fiind gravă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter