Actualitate

De când se vor putea plăti taxele și impozitele locale, la Cluj

Primăria Cluj-Napoca anunţă că începând de săptămâna viitoare, mai exact din 8 ianuarie, vă puteţi plăti taxele şi impozitele locale în mai multe locaţii din oraş.

Luni, 8 ianuarie 2018 începând cu ora 8.00, la sediul din Piața Unirii nr 1 și la toate primăriile de cartier, iar de la 8.30 la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni de pe strada Moților nr 7 se vor încasa toate tipurile de taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare din municipiu.

Toate aceste taxe și impozite pot fi achitate în termen, beneficiind de toate facilitățile și bonificațiile până în data de 2 aprilie 2018 având în vedere faptul că 31 martie este o zi de sâmbătă.


De asemenea, reprezentanţii Primăriei reamintesc tuturor contribuabililor că există alternative de plată care se îi scutească de deplasarea fizică la un ghișeu al instituției. Astfel, taxele și impozitele locale se pot achita:

- direct la ghișeele instituției numerar sau cu card bancar;
- online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro
- online, pe site-ul www.ghiseul.ro;
- online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale)
- virament bancar in conturile institutiei deschise la trezorerie


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter