Actualitate

Ministrul Sănătăţii a fost audiat joi seara în dosarul medicului Lucan

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a fost audiat, joi seara, în dosarul medicului Mihai Lucan.

Anterior, procurorul l-a citat pentru joi dimineaţa însă ministrul nu s-a prezentat, convenindu-se ca audierea să aibă loc seara, scrie Mediafax.

Surse judiciare au confirmat că audierea a avut loc după ora 17.00. Informaţia a fost făcută publică de Emanuel Ungureanu, vicepreşedintele Comisie de Sănătate din Camera Deputaţilor şi omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, acesta susţinând că a primit informaţii conform cărora ministrul Sănătăţii a fost văzut noaptea ieşind din clădirea DIICOT.


”Sunt uluit! Am primit acum o veste care îmi zdruncină foarte serios încrederea în seriozitatea structurii centrale DIICOT.Din informaţiile pe care le-am primit de la un medic care locuieşte lângă sediul DIICOT din Bucureşti, acesta mi-a mărturisit că l-a văzut ieri noapte pe Ministrul Sănătăţii Florian Dorel Bodog ieşind din clădirea acestei instituţii. Bodog s-a întâlnit cu Lucan de mai multe ori în timpul controlului DIICOT şi acum este audiat <noaptea ca hoţii>. De ce este audiat Bodog ministrul cu comportament de infractor noaptea? Ce are de ascuns DIICOT sau procurorul de caz?”, scrie Emanuel Ungureanu pe o reţea de socializare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter