Actualitate

Violatorul din Mărăşti A FOST ARESTAT PREVENTIV

Tânărul de 29 de ani din Cluj-Napoca care a violat o tânără în noaptea de Revelion a fost arestat preventiv.

“La data de 3 ianuarie, bărbatul în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale fată de suspect, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și furt calificat, iar ulterior a fost prezentat judecătorului de drepturi si libertăți care a dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 30 zile”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

La data de 3 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, de 29 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol şi furt calificat.


“În fapt, la data de 1 ianuarie, în jurul orei 04:00, cel în cauză ar fi urmărit o tânără care se deplasa pe jos, pe raza municipiului Cluj-Napoca, din centrul municipiului până în cartierul Mărăşti. În momentul în care tânăra ar fi intrat în scara blocului în care locuieşte, ar fi intrat şi bărbatul, care ar fi constrâns-o, prin violenţă, să întreţină relaţii sexuale cu acesta, sustrăgându-i şi telefonul mobil. În baza probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter