Actualitate

Accident mortal pe Calea Baciului - VIDEO

Tragedie în ziua de Crăciun în Cluj-Napoca, după un teribil accident de circulație care a avut loc luni după amiază pe Calea Baciului. O femeie de 48 de ani a murit şi alte cinci persoane au fost rănite, după ce un şofer de 21 de ani din Cluj-Napoca a pierdut controlului volanului şi a intrat pe contrasens.

Cel puțin trei autoturisme au intrat în coliziune din cauza șoferului unui autoturism BMW, care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă, după care a pătruns pe contrasens, scrie someşeanul.ro.

Unul dintre autoturisme a fost proiectat în gardul unei case, în timp ce alte două au fost serios avariate.


În urma impactului extrem de violent, cel puțin două persoane au rămas încarcerate. Una dintre victime a fost scoasă de pompieri dintre fiarele contorsionate și predată pe mâna medicilor de pe ambulanță, care au demarat imediat manevrele de resuscitare.

“Trei autoturisme implicate. Un conducător auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens, s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar, după care a ricoşat într-o altă maşină. Din primele verificări, sunt cinci victime, iar o persoană a decedat”, spun poliţiştii aflaţi la faţa locului.


Potrivit poliţiştilor, cinci persoane au fost rănite uşor, iar o femeie în vârstă de 48 de ani din Cluj-Napoca şi-a pierdut viaţa.

Şoferul vinovat de producerea accidentului are 21 de ani şi este din Cluj.


După aproximativ 40 de minute de eforturi intense ale personalului Ambulanței Cluj, victima a fost declarată decedată.

Celelalte persoane rănite au fost preluate de ambulanțe și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.


Circulaţia în zonă a fost blocată zeci de minute.

Ultimele Stiri
abonare newsletter