Actualitate

ACCIDENT la Cășeiu! Un șofer s-a izbit violent de un podeț

Un accident de circulație, soldat cu o persoană rănită, s-a produs luni, în jurul orei 12:00, pe DN1C, pe raza localității Cășeiu.

Potrivit primelor informații, conducătorul unui autoturism marca Dacia Solenza, un bărbat în vârstă de 78 de ani, în timp ce se deplasa dinspre Dej înspre Baia Mare, din motive încă necunoscute, a pierdut controul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă, izbindu-se violent de un capăt de podeț, situat chiar în fața bisericii ortodoxe din localitate, scrie dej24.ro.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță, dar și polițiștii.


Conducătorul auto a fost rănit. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportat la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare.

Din cauză că din autoturism a început să curgă combustibil, pompierii au fost nevoiți să asigure măsuri PSI pentru a preveni o eventuală explozie.


Circulația rutieră s-a desfășurat cu dificultate în zonă, până când polițiștii au efectuat măsurători la fața locului.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter