Actualitate

Accident în Florești. Șofer ÎNCĂTUȘAT de poliție - IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost încătușat sâmbătă după amiaza după ce a provocat un accident la ieșirea din Florești spre Cluj-Napoca. Circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate.

Martorii la accident au filmat momentul când polițiștii i-au pus cătușele.

"Măi criminalule, ce faci beat la volan? Ești un tânăr, nenorocitule, îți strici viitorul, o să ai dosar penal. Sunt oameni aici, martori, nesimțitule, gunoiule. Gunoi, omorâți oameni pe drumuri. Nenorociților. Bine faceți că îl încătușați. Puneți cătușele la bețiv", se aude pe filmare.


"În jurul orei 17.00, un bărbat în vârstă de 22 de ani din Gilău, în timp ce conducea autoturismul pe DN1 E60 în Florești, direcția spre Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu alte două autoturisme care circulau regulamentar în același sens. Mașina a ricoșat în gardul de pe partea dreaptă a drumului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest având o concentrație de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului, un pasager din autoturism a fost transportat la UPU pentru îngrijiri de specialitate. Poliția continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul", au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter