Actualitate

Fetița lovită de o mașină luni în localitatea Sânnicoară a decedat

Luni, o fetiță de doar 10 ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni în localitatea Sânnicoară, comuna Apahida. Fetița a ajuns în stare gravă la spital și, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat.

„Un tânăr  de 24 ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea autovehiculul, pe DN1C E576, pe raza comunei Apahida, din direcţia Apahida spre municipiul Cluj-Napoca, a surprins şi accidentat o minoră de 10 ani, din comuna Apahida, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului național de la stânga la dreapta față de sensul de deplasare al autovehiculului, pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător cu indicatoare și marcaje rutiere cu semnificația trecere pentru pietoni.

Accidentul s-a soldat cu decesul minorei, care a survenit la unitatea medicală, respectiv UPU Pediatrie Cluj-Napoca, unde a fost transportată de către echipajul SMURD.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere  din culpă, făptuitorul fiind cercetat în stare de libertate”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter