Actualitate

Când va avea loc Untold 2018. Organizatorii iau în calcul EXTINDEREA festivalului - VIDEO

Organizatorii Untold au dezvăluit data la care va avea loc ediţia cu numărul patru a festivalului. Managerul Untold, Bogdan Buta, a dezvăluit că pentru 2018 se gândeşte să extindă festivalul.

Joi seara, la cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca a avut loc lansarea after movie-ului Untold 2017, ocazie cu care organizatorii festivalului au dezvăluit ce se va întâmpla cu ediţia de anul viitor.

“Untold 2017: oamenii din toate colţurile globului, din Australia până în Mexic, 10 scene, peste 220 de artişti, iar Armin, ca de obicei, a luat micul dejun undeva pe la 10 dimineaţa. De ce? Pentru că a ales să pună muzică până pe la 8 dimineaţa pe Untold Arena acolo unde a fost scena principală a festivalului. Armin van Buuren, regele Festivalului Untold. Şi anul acesta a fost la înălţime. A stat 6 ore pe scenă. De aia îl şi numim regele Festivalului Untold”, au spus organizatorii.


La rândul său, Bogdan Buta a dezvăluit că ediţia din 2018 Untold va avea loc între 2 şi 5 august.

“Mulţumesc în primul rând echipei care lucrează încontinuu pentru a încerca să vă surprindem, partenerilor, autorităţilor locale, Mulţumim comunităţii locale pentru că este gazda noastră şi ne primeşte şi ne acceptă an de an. Peste 330.000 de participanţi în 2017. Am fost la Amsterdam la un festival important din industrie,  toţi de acolo, începând de la artişti, manageri, agenţi, organizaori de evenimente ştiau de Untold, ştiau de atmosfera de aici, de energia pozitivă. Totul vi se datorează vouă, celor care an de an sunteţi acolo şi vă bucuraţi şi trăiţi experienţa Untold la maxim. Vă mulţumim. Vedem cum să facem să reuşim să mărim capacitatea pentru ca mai mulţi fani să fie alături de noi. Vă promit că vom duce experienţa Untold la un nivel şi mai înalt. Toţi cei care au fost îşi doresc să revină, bineînţeles, dar şi mulţi alţii. Tiesto era în SUA, trimitea mesaje şi întreba ce se întâmplă la Untold, că anul viitor vrea să vină şi el. Sunteţi faimoşi, cei din industrie toţi ştiu ce se întâmplă aici. Săptămâna următoare cei care s-au înregistrat pe site-ul festivalului vor avea ocazia să-şi cumpere bilete la un preţ special. Ca în fiecare an, ne dorim ca fanii adevăraţi să fie primii care să-şi cumpere bilete. Anul viitor ne propunem să creștem și numărul de artiști, de la 220 câți au fost în 2017 la 250. Începând de săptămâna viitoare, fanii au ocazia să cumpere bilete la un preț special, de 400 de lei, în condițiile în care prețul final urmează să ajungă la 650 de lei”, a declarat Buta.


Lansarea after movie-ului s-a făcut concomitent la Cluj şi la Bucureşti.

Printre cei care au cântat la ediţia din acest an s-au numărat vedetele muzicii electronice Armin van Buuren, Dmitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Tinie Tempah, Afrojack sau Hardwell şi mulţi alţii.


Festivalul Untold a avut în 2017 un buget de 10 milioane de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter