Actualitate

Scandal în fața unui club de pe Republicii. Un taximetrist a bătut doi tineri - VIDEO

Doi tineri au fost culcați la pământ cu două lovituri de pumn de un taximetrist, în fața unui club de pe strada Republicii. Taximetristul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

Loviturile încasate de cei doi au fost foarte violente. După o discuție, taximetristul a coborât din mașină și a început să împartă pumni în stânga și în dreapta. După ce tinerii au căzut la pământ, șoferul furios le-a mai aplicat și o lovitură de picior, iar apoi s-a urcat liniștit în mașină, a întors și a plecat spre centrul orașului. Incidentul s-a produs acum o lună, iar taximetristul a fost reținut abia acum.

"În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală. Din cercetări a reieșit că, la data de 8 octombrie, în jurul orei 05:00, bărbatul în vârstă de 28 de ani, din comuna Vultureni, în timp ce se afla pe strada Republicii, din Cluj-Napoca, ar fi agresat două persoane, pe fondul unor discuții în contradictoriu. În urma incidentului, una dintre persoanele agresate a suferit leziuni grave. Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală. În cursul zilei de azi, cel în cauză urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive", spun reprezentanții IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter