Actualitate

O femeie a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina pe contrasens

Miercuri dimineață, o femeie a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit din plin un alt autoturism care circula regulamentar.

Sursă foto: Dej24.ro Sursă foto: Dej24.ro

În această dimineață, în jurul orei 6:30 în localitatea Dej a avut loc un accident grav. Femeia care a produs accidentul a primit îngrijiri la fața locului după care a fost transportată la spital.

„În jurul orei 6:30 o femeie în vârstă de 45 de ani din Cuzdrioara, în timp ce conducea autovehiculul pe DN17 pe raza municipiului Dej, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de către un bărbat de 42 de ani din Bistrița. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto care a fost transportată la spital pentru îngrijiri”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție.


Până la această oră nu se știe motivul pentru care femeia a intrat pe contrasens. Ambii șoferi au fost testanți cu aparatul echilotesc, însă niciunul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter