Actualitate

ALCOOLEMIE RECORD pentru un șofer clujean

Mai mulți șoferi s-au ales în acest weekend cu dosare penale, după ce au fost prinși în trafic băuți.

Potrivit unui comunicat alIPJ Cluj, poliţiştii din Turda au depistat, sâmbătă, un bărbat, de 52 de ani, din comuna Mihai Viteazu, care conducea un autovehicul pe DN75, prin localitatea Corneşti, având o concentraţie de peste 1,20 mg/l alcool  în aerul expirat.

Tot sâmbătă, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 40 de ani, din Săvădisla, care conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, având o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Duminică, 29 octombrie, în jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 27 de ani, din judeţul Maramureş, care conducea un autoturism pe strada Corneliu Coposu, având o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt șofer de 50 de ani a fost prins în trafic în timp ce conducea un autovehicul pe strada Plopilor, având o concentraţie de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Iar poliţiştii din Turda au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Mihai Viteazu, având o concentraţie de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat și un alt bărbat, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea  o autoutilitară pe DJ 107L, pe raza localităţii Crăeşti, având o conetraţie de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter