Actualitate

Accident pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca

Un accident de cirrculaţie soldat cu rănirea unei persoane a avut loc duminică noaptea pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.

Accident pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca  Sursa foto Facebook Info Trafic Cluj Accident pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca Sursa foto Facebook Info Trafic Cluj

„Accidentul a avut loc duminică în jurul orei 12 noaptea. Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian Vuia înspre centrul municipiului nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed într-o curbă la dreapta, astfel a intrat în derapaj şi a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 27 de ani a ricoşat în peretele unei clădiri, după care în gardul unui imobil din zonă. Accidentul s-a soldat cu rănirea celuilalt conducător auto care este tot un un tânăr de 27 de ani din Cluj-Napoca. Şoferul ar fi suferit leziuni uşoare şi a fost transportat la spital.


Totodată s-a stabilit că şoferul care a pătruns pe contrasens se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de peste 0,20 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter