Actualitate

O minoră a reușit să fure mai multe telefoane mobile din baruri. Metoda ingenioasă prin care a reușit să păgubească clienții

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au reținut, pentru 24 de ore, o tânără în vârsă de 16 ani, din Cluj-Napoca, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt în formă continuată.

În perioada 20 iulie -11 septembrie, aceasta ar fi sustras telefoanele a trei părți vătămate, în timp ce se aflau în incinta unor localuri de alimentație publică de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

"Distrăgând atenția părților vătămate, tânăra acoperea telefoanele acestora ce se aflau pe mese, la vedere, cu diferite pliante, reușind astfel să le sustragă. În urma  probatoriului admistrat tânăra a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată, urmând să fie prezentată în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea parchetului competent", transmite IPJ Cluj.

abonare newsletter