Actualitate

Accident la ieșirea din Gherla. Taximetru lovit în plin de un autocar cu turiști din Republica Moldova VIDEO

Un autocar din Republica Moldova care circula dinspre Dej spre Cluj a intrat în plin într-un taximetru, pe strada Clujului, la ieșirea din Gherla.

sursa foto gherlainfo.ro sursa foto gherlainfo.ro

Accidentul s-a produs la miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, scrie gherlainfo.ro.

Autocarul transporta în jur de 50 de turişti din Republica Moldova, la Pariş, în Franţa. Şoferul, în vârstă de 44 de ani,  a povestit că la un moment dat, un taxi aflat pe marginea dreapta a drumului a făcut o manevră de întoarcere și i-a tăiat calea, iar impactul nu a mai putut fi evitat.


În taxi se aflau şoferul, în vârstă de 22 de ani, din Sântioana, comună Taga şi o tânăra de 28 de ani din Gherla. Ambii au fost preluaţi de echipaje medicale şi transportaţi la spital.

Autocarul a părăsit şoseaua pe partea stânga şi s-a oprit într-un gard, pe care l-a rupt. 47 de pasageri din autovehicul, între care se aflau şi trei copii, au scăpat teferi.


La locul accidentului au intervenit echipaje de ambulanţă, SMURD şi un echipaj de descarcerare al pompierilor de la detaşamentul din Dej.

Poliţia a efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Până la terminarea acestora, circulaţia autovehiculelor în zona s-a desfăşurat cu dificultate.


În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că şoferul de pe taxi ar fi pătruns pe șoseaua principală fără a acorda prioritate de trecere autocarului, care circulă regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoara a celor doi pasageri din taxi.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter