Actualitate

Nepoata actorului Dorel Vișan, la Vocea României. “Nu pot să fiu penibilă”. Nu a întors niciun scaun - VIDEO

Nepoata actorului Dorel Vișan, Teodora, a participat la Vocea României. “Nu pot să fiu penibilă, maximum să cânt prost”, a spus ea, înainte să urce pe scenă.

A venit, a urcat pe scenă și a cântat în sezonul 7 de la Vocea Românei, însă Teodora nu a întors niciun scaun. “A fost o experiență”, a fost concluzia familiei sale.

“Am venit ca să-mi încerc norocul mai mult, poate am şi eu o şansă în industria asta. Nu am avut niciodată succes în muzică, nu am câştigat în viaţa mea niciun concurs, am cântat şi într-o trupă rock. Eu mereu am fost pe filmul meu şi eram «lăsaţi-mă în pace, eu sunt fabuloasă aşa cum sunt». La Vocea României nu am cum să fiu penibilă, maxim să cânt prost”, a spus Teodora.


“N-a convins acum, dar poate să vină la anul”, a spus Adi Despot.

Teodora Vişan este nepoata actorului Dorel Vișan. Vişan s-a născut la Tăușeni, județul Cluj. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie ''Ion Luca Caragiale'' din București, în 1965. După absolvire a fost angajat la Teatrul Național din Cluj-Napoca, unde a desfășurat o importantă activitate teatrală interpretând peste 40 de roluri în teatru, de la Moliere la Shakespeare, de la Marivaux la Buchner.


De asemenea, are o bogată filmografie, fiind distribuit în peste 50 de filme, producții românești și internaționale, între care: ''Păcală'' (1974) — filmul de debut al lui Dorel Vișan, ''Năpasta'' (1982), ''Pădureanca'' (1987), ''Moromeții'' (1987), ''Cel mai iubit dintre pământeni'' (1993) sau ''Senatorul melcilor'' (1995).

Ultimele Stiri
abonare newsletter