Actualitate

Tânăr din Republica Moldova, obligat să părăsească municipiul Cluj-Napoca

Poliţiştii de imigrări au depistat un cetăţean de 28 de ani, din Republica Moldova, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea dreptului de şedere.

Acesta a fost sancţionat contravenţional şi obligat, prin decizie de returnare, să părăsească ţara în termen de 15 zile, fiind instituit şi consemn de nepermitere a intrării în România pentru o perioadă de 3 luni.   

“Poliţiştii de la Imigrări Cluj au desfăşurat, la data de 6 septembrie, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. În cadrul activităţii, a fost depistat cu şedere ilegală un cetăţean străin, în vârstă de 28 de ani,  din Republica Moldova. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că străinul a intrat legal în România, iar la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre.  Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele lui o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească teritoriul ţării noastre în cel mult 15 zile, fiind  sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 600 lei. Totodată, la ieşirea din ţară, pe numele bărbatului, va fi instituit consemnul de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 3 luni”, spun reprezentanţii Serviciului pentru Imigrări al judeţului Cluj.

abonare newsletter