Actualitate

Cuțitarul din Sânnicoară a fost arestat preventiv

Minorul de 16 ani din Sânnicoară, cercetat pentru tentativă la omor după ce a înjunghiat un tânăr, a fost arestat preventiv

sursa foto ziare.com sursa foto ziare.com

Ieri, magistrații Tribunalului Cluj au decis să îl trimită după gratii pentru 30 de zile.

Tânărul în vârstă de 16 ani din Sânnicoară este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor.


"La data de 2 septembrie, în jurul orei 22:00, poliţiştii din Apahida au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană, care se afla la o manifestare publică de pe raza localităţii Sânnicoară, a fost rănită în urma unui scandal. Poliţiştii au identificat persoana vătămată, fiind vorba despre un bărbat, de 24 de ani, din Sânnicoară. Acestuia i se acordau îngrijiri de către echipajul medical, ulterior fiind transportat la spital", spun reprezentanții IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul a fost implicat într-o altercaţie, în urma căreia a fost "înţepat, cu un corp ascuţit, în zona spatelui şi a antebraţului, de către o persoană a cărei identitate nu a putut fi indicată".


Poliţiştii au descoperit, în apropierea zonei în care a avut loc altercaţia, un briceag.

"În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea celui suspectat de comiterea faptei, fiind vorba despre un tânăr, de 16 ani, din Sânnicoară. S-a reuşit localizarea tânărului într-o cultură de lucernă, pe un hotar între localităţile Pata şi Boju", mai spun reprezentanții IPJ Cluj.

abonare newsletter