Actualitate

Scandal lângă Cluj. Minor de 16 ani, reținut pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat un tânăr

Poliţiştii au identificat şi depistat un tânăr de 16 ani din Sânnicoară, cercetat pentru tentativă la omor. Ulterior, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore de către procuror.

"La data de  2 septembrie, în jurul orei  22:00, poliţiştii din Apahida au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană, care se afla la o manifestare publică de pe raza localităţii Sânnicoară, a fost rănită în urma unui scandal. Poliţiştii au identificat persoana vătămată, fiind vorba despre un bărbat, de 24 de ani, din Sânnicoară. Acestuia i se acordau îngrijiri de către echipajul medical, ulterior fiind transportat la spital", spun reprezentanții IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul a fost implicat într-o altercaţie, în urma căreia a fost "înţepat, cu un corp ascuţit, în zona spatelui şi a antebraţului, de către o persoană a cărei identitate nu a putut fi indicată".


Poliţiştii au descoperit, în apropierea zonei în care a avut loc altercaţia, un briceag.

"În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea celui suspectat de comiterea faptei, fiind vorba despre un tânăr, de 16 ani, din Sânnicoară. S-a reuşit localizarea tânărului într-o cultură de lucernă, pe un hotar între localităţile Pata şi Boju. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşiri iinfracţiunii de tentativă la omor, stabilindu-se că leziunile suferite de victimă i-au pus viaţa în pericol", mai spun reprezentanții IPJ Cluj.


În cursul zilei de luni, tânărul urmează a fi prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter