Actualitate

O mai țineți minte pe Naomi, "botoxata" care a încercat să intimideze un polițist în fața Tribunalului Cluj: ”Cum te cheamă? Să dau un telefon”. Procurorii AU IERTAT-O - VIDEO

La începutul anului, o scenă incredibilă avea loc în fața Tribunalului Cluj. O tânără cu tupeu aflată la volanului unui Mercedes i-a spus polițistului care se pregătea să o amendeze pentru că a parcat pe banda de circuție: ”Cum te cheamă? Să dau un telefon”.

Șoferița tupeistă și-a lăsat Mercedesul în fața Tribunalului Cluj, blocând o bandă de circulație și alte două mașini parcate. A avut de mers la Parchet pentru a-și prelungi dovada cu care poate conduce mașina. Ea avea permisul de conducere suspendat și era cercetată penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Plăcuțele autoturismului pe care îl conducea aveau o valabilitate de 5 zile doar pe teritoriul Germaniei. Fiind oprită în trafic, polițiștii au constatat că autoturismul a fost radiat de către autoritățile din Germania în data de 27 aprilie 2016.


Cu toate acestea, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au renunțat la urmărirea penală față de Naomi Astalas, poreclită "Mela", originară din Zalău.

Recent, procurorul de caz a ajuns la concluzia că suspecta a comis o infracțiune, dar că nu există interes public în urmărirea acesteia.


"Ținând cont însă de faptul că pentru infracțiunea sub aspectul căreia s-au efectuat cercetări în prezenta cauză legea prevede pedeapsa amenzii sau închisoarea de cel mult 3 ani, de lipsa antecedentelor penale ale suspectei, precum și în raport de modul și mijloacele de săvârşire, de împrejurările concrete de comitere a faptei și de urmările produse sau care s-ar fi putut produce prin săvârșirea infracțiunii (…) se constată că nu există un interes public în urmărirea acesteia", se arată în ordonanța de renunțare la urmărirea penală, potrivit clujust.ro.

Naomi Astalas a plătit doar cheltuielile judiciare de 100 lei.


Naomi Astalas a atras atenția asupra sa pe 25 ianuarie, când a fost surprinsă de un polițist rutier că bloca circulația în fața Tribunalului Cluj. Atenționată de agentul rutier, femeia a început să comenteze. Polițistul i-a cerut actele, iar răspunsul ei a fost "Cum ai spus că te cheamă? Să dau un telefon". Agentul i-a explicat că ceea ce face ea este o imixtiune în aplicarea legii. Mai precis, un mic trafic de influență.

Șoferița a făcut tărăboi pentru o amendă ce varia între 250 și 375 de lei, în condițiile în care un Mercedes CLA precum cel condus de ea costă peste 30.000 de euro. A primit amenda maximă pentru oprire neregulamentară de 375 de lei.


Reporter: Pe cine ați vrut să sunați?
Șoferița: Care e problema ta? Am vrut să o sun pe mama să văd ce mi-a gătit la micul dejun! Care e problema ta?
R: A zis polițistul că ați vrut să faceți imixtiune?
Ș: Serios?! Ce-ai auzit? Ai fost acolo sau aici? Ce-ai auzit? Da tu cine ești?
R: Sunt jurnalist.
Ș: Și care e problema ta că nu înțeleg?
R: Problema mea e că ați blocat o bandă aici.
Ș: Așa și?
R: Eu am căutat loc de parcare 5 minute.
Ș: Corectule care ești, du-te la biserică!

CITEȘTE ȘI


CULMEA TUPEULUI: O "botoxată" către un polițist, în față la Tribunalul Cluj: ”CUM TE CHEAMĂ? SĂ DAU UN TELEFON” - FOTO-VIDEO

CITEȘTE ȘI

"Botoxata" cu tupeu şi Mercedes are permisul suspendat și este cercetată penal

abonare newsletter