Actualitate

Johnny Depp şi-a cumpărat un palat de 10 milioane de dolari la Veneţia

<p><img src="documente/stories/01_ianuarie/31_ziua/johnny-deep-si-vanessa-para.jpg" border="0" alt="Johnny Depp şi Vanessa Paradis" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Palatul recent cumpărat de Johnny Deep era una dintre puţinele clădiri disponibile de pe Grand Canal, în cartierul Santa Croce, în apropiere de Biserica Santa Maria Mater Domini.</p> <p>Johnny Depp a plătit 10 milioane de dolari pe un palat din Veneţia, actorul american declarând că s-a îndrăgostit de celebrul oraş italian, în timpul filmărilor pentru thrillerul “The Tourist”, informează dailymail.co.uk.</p> <p>Johnny Depp, în vârstă de 47 de ani, a petrecut câteva luni la Veneţia, anul trecut, filmând pentru filmul de acţiune “The Tourist”, în care a avut-o ca parteneră pe actriţa americană Angelina Jolie. Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, actorul american s-ar fi îndrăgostit de “Oraşul podurilor” şi a câştigat licitaţia pentru Palazzo Dona Sangiantoffetti, un palat din secolul al XVII-lea.</p>

Potrivit cotidianului local La Nuova Venezia, starul american l-ar fi “învins” în cadrul respectivei licitaţii pe un prinţ arab şi a plătit 10 milioane de euro pentru acel palat.

Palazzo Dona Sangiantoffetti era una dintre puţinele clădiri disponibile de pe Grand Canal, fiind amplasată în cartierul Santa Croce, în apropiere de Biserica Santa Maria Mater Domini.


Palatul cumpărat de Johnny Depp, deşi necesită câteva mici reparaţii, are tavanele decorate cu picturi renascentiste, coloane ornate şi o platformă pe acoperiş.

Palatul veneţian va deveni în curând una dintre numeroasele reşedinţe de vacanţă pentru actorul Johnny Depp, partenera sa de viaţă Vanessa Paradis şi copiii cuplului - Lily Rose în vârstă de 11 ani şi Jack în vârstă de opt ani.


Starul de la Hollywood locuieşte de mulţi ani într-o fermă din sudul Franţei alături de cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis, cuplul având reşedinţe de vacanţă în Hawaii, West Hollywood, comitatul Somerset din Marea Britanie şi în Bahamas.

Thrillerul “The Tourist”, filmat la Veneţia şi Paris, sub bagheta regizorului german Florian Henckel von Donnersmarck - autorul peliculei “Vieţile altora”, premiată cu Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2007 -, prezintă povestea unui turist american, interpretat de Johnny Depp, care se implică într-o aventură cu personajul interpretat de Angelina Jolie, un agent al Interpolului.


Thrillerul “The Tourist” a avut premiera în România pe 7 ianuarie. Realizat cu un buget de producţie de aproximativ 100 de milioane de dolari, filmul a fost desfiinţat de critici, însă a obţinut până la ora publicării acestor informaţii încasări de 205,2 milioane de dolari pe plan mondial.

abonare newsletter