Actualitate

ACCIDENT de muncă! Un bărbat a MURIT ELECTROCUTAT

Nenorocire în această după-amiază în localitatea clujeană Iclod. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost electrocutat.

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Jucu, a fost electrocutat în această după-amiază și și-a pierdut viața, pe raza localității Iclod. Tragedia s-a produs în timp ce bărbatul, angajat la o societate comercială, monta pe stâlpi camere de supraveghere. Într-un moment de neatenție, aflându-se la înălțime, a atins firele de electricitate. Curentul i-a străbătut apoi tot corpul, iar bărbatul a căzut ca secerat, scrie dej24.ro.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit două echipaje SMURD, dar și polițiștii. Din păcate, personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.


Polițiștii criminaliști, prezenți la fața locului, au demarat cercetări, urmând să stabilească circumstanțele exacte în care bărbatul și-a pierdut viața. Pentru că se afla în timpul orelor de muncă, pe fir au intrat și inspectorii ITM, care au demarat și ei o anchetă în acest caz.

Ultimele Stiri
abonare newsletter