Actualitate

UPDATE Incendiu într-un spațiu comercial din Câmpia Turzii. Şapte persoane evacuate, 26 s-au autoevacuat. FOTO

Un incendiu s-a produs, luni dimineață, într-un spațiu comercial aflat la parterul unui bloc cu 4 nivele, din municipiul Campia Turzii din judeţul Cluj, informează IGSU.

UPDATE

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Cluj, incendiul a fost stins la scurt timp după sosirea forţelor de intervenţie.

“Cu excepția spațiului locativ în care funcționa magazinul alimentar, nu au fost afectate apartamentele din blocul de locuinţe. De asemenea, structura de rezistență a clădirii nu a fost afectată.


De asemenea, la faţa locului au acţionat echipele de intervenţie ale Inspectoratului de Poliție județean Cluj, ale S.C. E-ON Distribuţie România S.A. şi ale S.C. Eectruica S.A”, spun aceştia.

Ştirea iniţială

Potrivit sursei citate, forțele de intervenție au evacuat șapte persoane, iar 26 persoane s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.


Nu au fost persoane surprinse de incendiu și nici intoxicate cu fum, la fața locului fiind asistate 3 persoane care au suferit atac de panică, scrie Agerpres.

Pentru gestionarea situației a fost activat Planul Roșu, incendiul fiind lichidat.


La locul evenimentului au intervenit 2 autospeciale de stingere, 1 autoscară de intervenție la înălțime și 2 autospeciale pentru transport victime multiple.

Ultimele Stiri
abonare newsletter