Actualitate

Bărbat condamnat în Italia pentru crimă organizată, care ar avea legături cu mafia italiană, prins la Cluj după 9 ani de urmărire VIDEO

Un italian căutat de 9 ani de autorităţile italiene, după ce a fost condamnat la închisoare pentru infracţiuni de crimă organizată, a fost prins, joi, în judeţul Cluj, bărbatul fiind reţinut după descinderi în Fizeşu Gherlii.

Bărbat condamnat în Italia pentru crimă organizată, care ar avea legături cu mafia italiană, prins la Cluj după 9 ani de urmărire Bărbat condamnat în Italia pentru crimă organizată, care ar avea legături cu mafia italiană, prins la Cluj după 9 ani de urmărire

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, poliţiştii din Cluj şi carabinierii italieni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, l-au localizat şi reţinut pe cetăţeanul italian, care era căutat de autorităţile italiene, fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare pentru infracţiuni de crimă organizată.

Surse judiciare au declarat că bărbatul este Manzo Gaetano şi avea legături cu gruparea mafiotă Camorra.


Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi doi carabinieri din cadrul Grupului de Carabinieri Napoli, Italia, l-au depistat pe bărbatul de 66 de ani, care era urmărit de autorităţile italiene de aproximativ 9 ani.

„Poliţiştii din Cluj, împreună cu ofiţerii italieni, au efectuat descinderi în două locaţii, cel în cauză fiind depistat într-o locuinţă din localitatea Fizeşu Gherlii, judeţul Cluj. În cursul lunii mai, faţă de acesta, autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiuni de crimă organizată, fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare”, se arată în comunicatul citat.


Potrivit poliţiştilor, bărbatul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului european de arestare, urmând a fi predat autorităţilor italiene.

Ultimele Stiri
abonare newsletter