Actualitate

Un tânăr din Cluj, MORT în ACCIDENTUL de pe Valea Oltului. Alte două persoane au murit

Trei persoane au murit, luni dimineaţa, într-un accident pe Drumul Naţional 7 - Valea Oltului, în apropierea localităţii Câineni, din Vâlcea, după ce o autodubă a pătruns pe contrasens şi a lovit un TIR.

Luni dimineața, în jurul orei 7.00, pe Valea Oltului (DN7), la Câineni, a avut loc un accident rutier mortal între o dubiță condusă de un bărbat de 32 de ani din Cluj și un TIR condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani din județul Dâmbovița.

Cele două tinere care, luni dimineaţa, au murit într-un grav accident, pe Valea Oltului – DN 7, erau din Pakistan şi aveau viză legală de şedere în România până astăzi. Şoferul, un cetăţean român, şi-a pierdut şi el viaţa.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălescu, a declarat că tinerele erau în vârstă de 21 şi, respectiv, 23 de ani, şi aveau viză de şedere legală în România, valabilă până astăzi şi se aflau pe drumul spre casă. Şoferul era român, în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca.

Cele trei persoane au murit, luni dimineaţă, într-un accident rutier pe DN 7, pe raza localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, după ce autoutilitara în care se aflau a intrat pe contrasens şi a lovit un TIR, traficul rutier fiind blocat.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălescu, a declarat că accidentul s-a produs într-o curbă, şoferul autoutilitarei intrând în depăşire.

„O dubă a lovit un TIR, după ce a rulat pe celălalt sens. Duba a pătruns pe contrasens pe fondul neadaptării vitezei la o curbă la stânga şi ploaie torenţială a pierdut controlul volanului. Sunt 3 victime decedate, doua tinere şi şoferul de pe dubă”, a declarat Sandra Dăscălescu.


În urma impactului, ocupanţii autoutilitarei au rămas încarceraţi în autovehicul, fiind nevoie de intervenţia pompierilor.

„S-au anunţat trei victime încarcerate. S-a acţionat pentru descarcerarea victimelor şi acordarea primului ajutor. Din nefericire, au decedat cei trei ocupanţi ai dubiţei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, locotenent colonelul Cătălin Popescu.


Timp de mai bine de o oră, traficul rutier pe DN 7, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, în zona localităţii Câineni, a fost blocat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter